PangPang brud

Alltså, nu jävlar ska det bli pang pang av! Har just varit och lånat ett hagelgevär (en Husqvarna sida vid sida för alla jaktnördar därute) för att provskjuta och sedan *hoppas hoppas* köpa. J sa nått om att blunda sikta och skjuta... ehe, ja och öppna ögonen däremellan... för att kolla så att vapnet ligger rätt. Väldigt avancerat!


Jag är med lägenhet!

Finally!

Har hittat en lägenhet i centrala Staden som jag blixtförälskade mig i och den är MIN! Min min min baaaara min!

Kolla in den på min hyresvärdinnas sida

http://www.ibland.se/lgh.htm

Land Rover och Chihuahua

Efter att fått en väl tilltagen gästlista av mer eller mindra bekanta tryckt under näsan på mig krävde kära moder att planeringen inför la grande examensfest skulle börja. Efter mycket suck och stön började jag tappert gallra, men hade god lust att bara dra ett fett streck över hela listjäveln. Det vill säga tills modern sa de gyllene orden som kan få vilken material girl som helst att smälta som en cd-skiva på en svart instrumentpanel en sommardag:

"du får fundera på vad du ska önska dig också"

Jippie! Och halvägs igenom en lista toppad med lägenhet med stor balkong, Land Rover och Chihuahua slog jag i nödbomsen och lyckades besinna mig till presentkort på IKEA.





FF och klädporrsurfning

Nu har mina fingrar och mina grå  gnuggats och YES slutligen fungerar faktiskt internetuppkoppling på min dator! Och detta är givetvis anledningen till att jag kan sitta här och odla min beroendeframkallande hobby, Jippi!

Är home alone, problemet bara är att jag vill njuta av det så till den milda grad att jag blir alldeles förvirrad. Typ: Ska jag passa på att se på en film utan att bli störd? Nix, för vardagligt! Duscha? Nej, där är ju faktiskt det enda stället jag verkligen är ifred även med paranteserna hemma. Läsa? Tråkigt! Plugga? Zzzzzzz!

Nej givetvis hamnar jag här och slipper på så vis både nyfikna blicker och suckar som är långt mer än ett ljudligt sätt att andas, snarare ett sätt att säga "ska du sitta där länge och blockera telelinjen".

Nix nu ska jag surfa efter snygga examenstoppar på bubbleroom. Jag säger bara det: Gud vare prisad! Hur hade jag överlevt Skinnet utan denna gudagåva sänt folket av avfolkningsbyggden!

www.bubbleroom.se

Haaallelulja!!!

Äntligen!

Jippie!

En helt egen blogg!

Sitter just nu i Skinnet och har precis tentat av Marknadsföring... isch! Ska snart sätt mig i bilen och tuffa hem den där ensliga och bitvis skitdåliga vägen till Skogarna igen. Körde på en fågel påväg hit och måde skit. Den satt mitt i vägen med ett knippe mask i näbben...skulle säkert hem till sin småttingar *snyft* och ni vet hur man alltid tänker "ja ja, men den där flyttar ju på sig", men DET GJORDE DEN INTE!!! Tänk vilken bra jägare jag kommer att bli!

Kommer säker inte kunna uppdatera bloggen så ofta på grund av ett mycket... mycket... mycket segt internet hemma i Skogen. Bättre blir det när jag flyttar till Örebro!

Är lite tom i huvudet känner jag antar att de tär en blandning av post-tenta-syndrom och en mild chock av att åter vara i Skinnet, skumt värre!