Karlssonsklister kanske?

Beyonce vissar vad jag länge misstänkt; Brösttejp är bara skräp! Prova att inte ha urringningar ner till naveln istället!


Kavlar upp de röda strumporna

Känner ni igen känsla? Först reser sig nackhåren och sen vill man nästan börja gråta! Detta är en helt naturlig respons på citat i stil med det en av mina kollegor igår läste högt för oss alla i lunchrummet. I DN citeras Mats Qviberg, en av topparna inom svenks närlingsliv på förljande sätt:

"Det ligger i kvinnans natur att vilja bli försörjda av män"

Jag säger bara som tre mycket visa kvinnor innan mig sa:

"All the women who are independent
Throw your hands up at me
All the honeys who makin' money
Throw your hands up at me
All the mommas who profit dollas
Throw your hands up at me"

Och som det gamla ordspråket lyder:

"Fuck you Mats!"


I got the feeling!

HA!
Babyboomen är ett faktum! Inte bara i Hollywood utan i Sverige födds det fler barn än på länge!

Dansar "Vad-var-det-jag-sa-dansen"


(dessutom har jag alldeles för lite att göra på jobbet, därav idiget bloggande)


Världens mest underskattade

Lista lista lista!!!
*hopparoch tjoar*

Här kommer min lista på historiens 5 mest underskattade filmer:

5. Resident Evil
Var det verkligen ingen annan som nästan dog av skräck under hisscenen?

4. Dogma
Innehåller kanske världshistorien bästa förtexter.

3. Den tatuerade änkan
Lars Molins helt klart bästa tv-film som kommit i skymundan av läskiga Badjävlar och tantsnusk filmen Potatishandlaren. Gav dessutom min Mamma insperation till sin egen tatuering.

2. Legally Blond
Lagomt djup för dagar då man har The Blues. Tack vara denna film överlevde jag och mina vänner Hallowen som de enda utklädda på Karlstads krogar, allt handlar om rätt attityd! Så istället för att bli utskämde och utsrkattade hade vi en sjukt rolig utekväll och blev behandlade som rockstjärnor.

1. Sex lektioner i kärlek
Som Shotcuts fast tio gånger bättre!


80058-7

Så rätt men ändå så fel

Hihihi
Ett bevis på att välmatchat inte alltid är helt positivt!


Kiera Knightley och pojkvännen Rupert Friend som träffadse under inspelningen till Stolthet och fördom


All that she whants is another baby

Är det bara jag som är nojjig eller har hela Hollywood fått bebishysteri?

Gwen, Angelina, Gweneth, Jennifer Garner, Victoria Beckham, Britney, Reese (stämde visserligen tidningen som påstod att hon var gravid, men ändå)...


Från fyr till fyr

Har äntligen återhämtat mig med turistande med mor, far och systeryster. Lördag innhöll ett besök till Kalmar i spöregn och söndagen fördrevs på södra Öland. Jag börjar bli en riktig Ölansdtok och känner mig kunnig nog att återge en rekomenderad "mellan-fyrerna-tur":


Över bron (en självklarhet) och gör ett dirket dyk i shoppingens underbara värld på Paradisverkstaden. Håll koll efter deras snygga ljuslyktor och glas på frukostbordet i tv4s nyhetsmorgon. Åk vidare till Capellagården och njut av hemgjorda grönsaker och köp skojiga örtväxter. Nästa stopp blir Ottenby fågel station och Fyren Långe Erik. Kolla in sälarna och räkna trappstegen i fyren. Forstätt turen norrut på öns östra sida och stanna vid Eketorps borg och insup medeltida tider och avnjut ett kycklinglår med rotgrönsaker och svagdricka. Korsa ön för att inta Alvaret vid Möcklemossen och fortsätt sedan på den västra siden. Varva motorn och susa förbi Borgholm med ruin och kungasommarstugan Solliden, TURISTFÄLLA! Varva ner motorn och sväng av mot Källa och besök deras kyrka. Den ser inte mycket ut för världen på utsidan, men fick mig att tappa andan väl på insidan. Leta efter min kommentar i gästboken! Gör ett kort visit vid Raukarna och ta en längre paus och promenad i trollskogen. Passa på att vandra på den vackra stranden (det gamla skeppsvraket är nog en utmärkt hångelplats). Stanna vid långe Jan och spring upp för trapporan för att sedan pusta ut vid en vacker utsikt. Vänd näsan hemåt och tuffa söder ut och passera långsam över Neptuni åkrar, känt från Eva Dahlgrens bide "vem tänder stjärnorna".

Efter denna tur kan ingen anklaga dig för att inte sett Öland ordentligt!


True Love?

Välmatchade kläder = Välmatchade människor ?

Kan man se vilka som är menade för varandra? Om så är fallet måste detta vara livslång kärlek!





I biomörkret

Jag ÄLSKAR listor, älskar älskar älskar!

När höstrusket kommer krypande finns det inget som går upp emot att mysa i en biosalong. Min topp-fem-lista innehåller fillmer som kommer inom kort, om lite längre tid eller kanske inte alls... gemensamt är att jag vill se dem alla, realy bad!

5. Resident evil
Filmen som fick en döskalle i DN men trots allt en uppföljare och säkerligen en tredje med coola, kickande brudar får mig att lääängta. Mer zombies åt folket!

4. Pirates of the Caribbean
Jag veeeeet att det kommer en till, det bara måste komma en till... minst!

3. Mr and mrs Smith 2
Vem vill inte så världens hetaste kärlekspar på film tillsamman IGEN!? Tyvärr har det varit helt tyst på den fronten... kanske välgörenhetsarbet, skiljsmässa och tre ungar tar sin tid.

2. Säg att du älskar mig
Har du någon som älskar dig? Hur får du någon att älska dig? Är sex lika med kärlek för dig? Filmen visar vad som kan hända nä tonåringar i ett översexuellt samhälle försöker finna svar på dessa frågor. Premiär idag.

1. Marie Antoinette
Underbara Sofia Coppola, gör underbar kostymfilm med underbara Kirsten Dunst... Underbart!

    
80058-7

Adjöss Slösa, Hello Spara!

Gick på ICAstormaknad och handlade med min trytande sista-veckan-innan-lön-budget och lyckades givetvis överskrida den så till den milda grad att köpet nekades. Pinsamt! Jag var beredd på att folket i kön bakom mig närsomhelts skulle plocka uppmatvaror ur sina vagnar och kasta på mig och bua. Det gjordet dom inte! Istället täckte jag över öronen med håret eftersom dom alltdi blir knallröda när jag skäms, bad om ursäkt till kassörska och börjde sålla ut de varor jag inte ansåg mig behöva. Denna händelse har nu gjort att jag seriösta har sett över mina spendervanor och skapat min budord som ska följas hela hösten och större delar av vintern:

Inga tidningar, jag har kommit till en punkt då jag måste erkänna mitt beroende och åtgärda det.
Inga pocketböcker, ytterligare ett beroende, låna istället.
Inget uteätande och ingen hämtmat utan sällskap (Hyffsat tragiskt det lät)
Inga filmer, varesig köp eller hyr, inte ens om du hittar Legally Blond till extrapris.
Inga vovve-grejer, utom mat givetvis
Inga kläder, behöver jag nämna något om ytterligare ett beroende? Nästa shoppingtur ska jobbkläder inhandlas och sådanna behövs inte förrän i januari.

Jaha... nu ska jag gå och låsa in mig på toaletten och grina mina ögon blodiga. Puss


Lååångtråkigt!

Å Gud hjälpe mig!

Mina arbetsuppgit är följande:

Sitt brevid en MYCKET högljud maskin, bredvid en Mycket tystlåten person och försök ställa intressanta frågor.

"Jaha, varför gjorde du så? Eller så eller så eller så eller så......"

Igår stälde jag nog en "eller-så" fråga för mycket för innan jag knappt hann att försvara mig landade tre tunga pärmar i knät.

"Här har du att läsa... så kan du fråga sen"

Jag har inte frågat nått än!